Adverteren op Google, direct zichtbaar bovenin Google met een advertentie.

Betaal per klik, precies op het moment dat je klant op zoek is naar jou!

Robin Buzink
Online Marketeer

Bovenin Google zichtbaar zijn met een advertentie? Wij helpen je resultaat te behalen met Google Ads!

Boven de organische posities in Google staan de advertenties. Met het adverteren op Google zorg je dat je daar zichtbaar bent. Google Ads (voorheen Google AdWords) is een advertentieplatform waarmee je op zoekwoorden kunt adverteren. Zo ben je dus alleen zichtbaar als je doelgroep ook daadwerkelijk op zoek is naar je product of dienst. Elke klik naar je website is een relevante bezoeker. Sluit je product of dienst goed genoeg aan bij de bezoeker? Dan is er een grote kans dat diegene een offerte aanvraagt of je product koopt.

Als officieel Google Partner hebben wij de afgelopen jaren verschillende bedrijven mogen helpen groeien met het adverteren in Google. Heb je al een bestaande advertentie account in Google? Geen probleem, wij analyseren de account en bespreken de verbeterpunten. Maar ook als je met je bedrijf nog nooit eerder geadverteerd hebt, kunnen we dit vanaf het begin opbouwen. Wij zorgen voor duidelijke rapportages, heldere uitleg en halen het meest uit je advertentiebudget. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan, zodat we je doelstellingen kunnen bespreken! Tot snel. 🙂

Onze certificeringen en accreditaties

Linkbuilding uitbesteden

Externe links zijn waardevol. In de ogen van Google is een website, die veel kwalitatieve links binnenkrijgt van externe websites, waardevoller dan een website die dat niet heeft. Maar zo zwart-wit is het ook weer niet. Het lukraak (laten) plaatsen van links naar je website kan zelfs een averechts effect hebben, als je niet weet wat je aan het doen bent. Het is van belang dat je werkt aan een kwalitatief linkprofiel. En een kwalitatief linkprofiel heeft geen baat bij een enorme hoeveelheid aan links. Kwaliteit boven kwantiteit.

Domein autoriteit verhogen

Bij het werken aan een sterk linkprofiel kijken wij altijd naar de soort link (je hebt bijvoorbeeld startpagina links, in-content links of links vanuit social media). En goede mix is hier van belang. Alleen startpagina links plaatsen om zo je linkprofiel te versterken is zelden de strategie die je op lange termijn gaat helpen je doelen te behalen.

Onze TOF-methode

Om hoger te komen in Google hebben wij een eigen methode ontwikkeld. Wij noemen deze methode onze TOF-methode. De T staat hier voor techniek. Een website moet technisch goed in elkaar steken voordat hij perfect geïndexeerd wordt door Google. Het is het fundament om hoger te komen in Google. De O staat voor on-site optimalisatie. Is de content op de website goed en kan deze uitgebreid of verbeterd worden? Denk hierbij aan het plaatsen van de juiste SEO teksten, SEO geoptimaliseerde afbeeldingen en meer. De laatste stap is de off-site optimalisatie, hier spreken we dan over het verhogen van de autoriteit van de website. Linkbuilding dus.

Linkbuilding uitbesteden, wat kost het?

De kosten zijn altijd afhankelijk van de doelstelling, maar ook van de concurrentie. Wil je de nummer één positie bezetten op een zoekwoord zoals “auto kopen”, of “Nike schoenen kopen” dan is daar heel veel concurrentie die hetzelfde willen. Daarom kijken wij altijd eerst welke kansen er liggen en gaan soms eerst voor het “laaghangend fruit”. Waarmee kan je snel scoren en met welke zoekwoorden hebben we een lange termijn strategie nodig. De kosten zijn dus vooral afhankelijk van de strategie en de moeilijkheidsgraad, oftewel de concurrentie in je vakgebied. Vraag daarom gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan zodat we je doelstellingen kunnen bespreken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Zij gingen je o.a. voor:

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Hij is een professional in zijn werk met oog voor detail en aandacht voor de vragen van ons als klant.
Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

ROBIN Online Marketing hebben wij benaderd voor een SEO / zoekmachine optimalisatie voor onze website. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die met je mee denkt.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Via via werd Robin aan ons aanbevolen om de (lokale) rankings van de website van ons familiebedrijf (van mijn ouders) te verbeteren. Na een traject van 6 maanden zijn wij zeer enthousiast over de samenwerking en de resultaten. Het laatste Analytics rapport wat wij ontvingen liet zien dat wij organisch een groei hebben bewerkstelligt van meer dan 500% t.o.v. eenzelfde periode vorig jaar. Bedankt Jeroen en Robin!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Neem contact met ons op!

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Vrijblijvend overleggen?

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Wij staan graag voor je klaar!