Tandarts Breda

Mondzorg Brabant is een tandartsenpraktijk in Breda die gespecialiseerd is in prothetische zorg tot tandheelkundige zorg en mondhygiëne. Ook voor een reguliere controle, kun je bij de tandartsen van Mondzorg Brabant terecht. 

Mondzorg Brabant Case

Wat is de doelstelling?

Veel mensen zoeken op het zoekwoord Tandarts Breda in Google bij hun zoektocht naar een tandarts in de regio. Mondzorg Brabant wilde graag de nr. 1 positie behalen voor dit zoekwoord en andere zoekwoorden. 

Wat we hebben weten te behalen

+ 78%

Meer organisch verkeer vanuit Google (in 2020 t.o.v. 2019). 

- € 25.000

Minder advertentiekosten door hogere posities in Google.

+ 30%

Meer aanvragen in 2020 t.o.v. 2019.

20 nr. 1 posities

Meer dan 20 zoekwoorden staan op nr. 1 in Google!

Onze aanpak

Meten is weten. Wij brengen in kaart wat de relevante zoekwoorden zijn door middel van onze geavanceerde SEO software. Wij zien daarbij gelijk hoe de website nu scoort en aan de hand daarvan maken wij een plan van aanpak om de doelstelling te behalen.

Nadat we op één lijn liggen met de opdrachtgever over het plan van aanpak gaan we over tot de uitvoering. Aan de hand van onze TOF-Methode werken we aan de doelstelling, in dit geval nr. 1 posities in Google behalen op bepaalde zoekwoorden.

Meten en verbeteren. Een plan van aanpak is slechts een plan. De praktijk wijst pas uit of het plan ook werkt. Wij monitoren continu en sturen bij waar nodig. 

Ook je online doelstellingen behalen?

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Neem contact op.

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Wij helpen je graag verder!