goMICE

Vakbekwaam personeel vinden in een krappe arbeidsmarkt is voor elke ondernemer een uitdaging. Het team van goMICE bestaat uit ervaren professionals met expertise en passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen.

Wat is de doelstelling?

De toenemende vraag naar enthousiaste professionals binnen goMICE komt voort uit een sterke groei in zowel projectomvang als complexiteit van de projecten. Aan ons de taak om een strategie te ontwikkelen voor het vinden van gekwalificeerd personeel om deze groei op te vangen.

In samenwerking met de Director Marketing van goMICE hebben we een effectieve strategie ontwikkeld voor op LinkedIn, Instagram en Facebook die continu nieuw talent aan weet te trekken. Lees hieronder verder hoe we dat hebben gedaan.

Wat we hebben weten te behalen

Sollicitaties: +121%

Na een periode van 3 maanden hebben we dankzij onze strategie een groei van 121% aan sollicitanten gerealiseerd.

214% meer bezoekers

Ten opzichte van een periode eerder zijn de vacatures op de website 214% meer bekeken dan een periode daarvoor. 

18 A/B testen uitgevoerd

Het vinden van de juiste boodschap voor de doelgroep is een kunst. In het geval van goMICE hebben wij 18 A/B testen uitgevoerd om de perfecte match te vinden. Meten is weten! 

+6 nieuwe talenten

Dankzij uitvoerig testen en het continu verbeteren van de advertenties is het doel van 6 nieuwe talenten behaald. Deze talenten hebben inmiddels hun handtekening gezet en zijn volop bezig met het creëren van onvergetelijke ervaringen. 

Bron: Google Analytics, periode Q2-3 2022 in vergelijking met dezelfde periode ervoor

Onze aanpak

Vooraf brengen we in kaart wat de doelstellingen zijn en adviseren hoe wij denken dat we deze doelstelling kunnen behalen. Dit in deze case in overleg met de Director Marketing. Hierna werken we de strategie uit en plannen de uit te voeren werkzaamheden in. 

Aan de hand van de strategie gaan wij met wervende teksten en pakkende afbeeldingen de eerste campagnes opbouwen. We bepalen doelgroepen, analyseren of gebruiken de beschikbare data uit het verleden en bespreken de hele campagnes met de klant. Ook richten we alles zo in dat alle doelen duidelijk in kaart hebben en ad hoc kunnen raadplegen.

Hét grote voordeel van online marketing: álles is meetbaar! Daarom analyseren wij dagelijks de eerste resultaten en sturen bij op wat we zien. Alles om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Aan de hand van vooraf opgestelde doelen analyseren we het resultaat en verbeteren de campagnes continu om zo het beoogde resultaat te behalen. Kortom, werkt onze aanpak of moeten we nog wijzingen aanbrengen. Als de resultaten goed zijn schalen we op en blijven we de gekozen strategie volgen om zo resultaat te blijven behalen. 

Een greep uit de advertenties

Ook sneller je vacatures vervullen?

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Neem contact op.

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Wij helpen je graag verder!