goMICE

goMICE helpt bedrijven om ontmoetingen te organiseren die impact hebben. Middels hun ontwikkelde Stretch-methode hebben ze een unieke propositie in hun markt en weten ze diverse nationale en internationale opdrachtgevers aan zich te binden. 

Nieuwe-website-goMICE

Wat is de doelstelling?

Aan ons de uitdaging om een nieuwe website te ontwikkelen die past bij hun huisstijl, hun propositie en die zorgt voor meer conversies per landingspagina. Een andere insteek dan de ‘gevestigde orde’ was een vereiste en dat verschil moest in alle uitingen naar voren komen online. 

Voor wat betreft conversie optimalisatie aan ons de taak om te zorgen voor landingspagina’s die beter converteerden dan de huidige website. 

 

Wat we hebben weten te behalen

+30% conversie

Op basis van de laatste statistieken hebben wij geholpen de conversies met 30% te laten stijgen.

100+ pagina's

De diverse landingspagina’s waren nodig vanwege het brede aanbod aan diensten.

+30 nr.1 posities

Op diverse concurrerende zoekwoorden behaalden we de nr. 1 positie met onze SEO teksten

Corona-proof

Met Google Ads speelden we tijdens de corona periode in op de veranderende vraag. 

Onze aanpak

Zonder doelstelling geen resultaat. Door het in kaart brengen van de doelstellingen hebben wij een plan van aanpak kunnen ontwikkelen waarmee wij dachten die doelstellingen te behalen. 

Het plan staat. De strategie staat. Aan ons de taak om de koppen bij elkaar te steken en de werkzaamheden te gaan inplannen. Onze webdesigner denkt mee evenals onze copywriter. We komen tot een planning en bespreken die met onze opdrachtgever. Tijd voor actie.

Tussen stap 2 en 3 zitten veel factoren, overleggen en momenten van overleg. Maar uiteindelijk werken we toe naar het doel van dit project: een website opleveren, geoptimaliseerd voor de zoekmachines en geoptimaliseerd voor conversie. Een tevreden klant, een perfect werkende website is het doel. Uiteraard staan we altijd klaar voor vragen achteraf!

Ook je online doelstellingen behalen?

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Neem contact op.

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Wij helpen je graag verder!