Samen online groeien?
Wij komen graag met je in contact!

Heb je vragen of interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast of via onderstaande kanalen! 

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Klantverhalen: van uitdaging naar online succes!

4.5/5

“Veel ervaring en kennis in huis. Aanrader!”

Robin heeft veel ervaring op marketing, is doelgericht en verrast met zijn snelheid van werken. Hij beschikt over een goed netwerk van specialisten die hij waar nodig kan inzetten. De 1-op-1 werkwijze werkt fijn en prettig. Alsof je met een collega aan het werk bent. Ze staan altijd voor je klaar. Aanrader!

Andre Hendriksen

Financieringsgilde

4.5/5

“Professionele partij om mee te werken.”

Wij werken al een tijdje samen met Robin Online Marketing. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook onze vernieuwde website is door hen opgezet en vormgegeven. Ook aanverwante activiteiten zoals vormgeving en tekstontwikkeling leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers

Uniglobe Travel

4.5/5

“Online groei zet door, fijne samenwerking!”

Ik wilde de bezetting hoger hebben, ben gaan zitten met Robin en hij heeft uiteindelijk gezorgd dat we daadwerkelijk meer nieuwe klanten kregen en een hogere bezetting. We zijn erg blij met de samenwerking en gaan daarom ook gewoon lekker door. Dus wil je groeien, neem contact op met Robin.

Recensie Patrick voor Robin Online Marketing

Patrick Diepgrond

Caribe Car Rental

5/5

“500% organische groei behaald!”

Voor diverse projecten hebben we Robin Online Marketing ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn heel flexibel betreffende onze wensen. We voelen ons gehoord, het resultaat is er naar. Dik tevreden!

Ardaan Liebau

Mondzorg Brabant

Robin Buzink
Online Marketing Consultant
Robin Sonsma
Online Marketeer
Bastiaan Stedehouder
Online Marketeer
Chiel Oude Breuil
Grafisch & Webdesign
Lory Rave
Grafisch & Webdesign
Marco Kroon
Hosting Partner

Het team

Wij zijn een betrokken team van online marketing specialisten. Vanuit ons kantoor in Barendrecht (of soms vanuit huis) werken we aan doelstellingen van onze opdrachtgevers. We zijn gepassioneerde marketeers die het elke dag een beetje beter (willen) doen. Meedenken, betrokkenheid én een vleugje humor op zijn tijd. Wij zijn dol op ons werk en dat merk je als je met ons samenwerkt. 

Zij gingen je (o.a.) voor: