Conversie optimalisatie specialist: meer leads en verkopen!

Een professionele blik op je conversies.

Robin Buzink
Online Marketeer

Een conversie optimalisatie specialist helpt je meer verkopen of leads te halen uit dezelfde hoeveelheid bezoekers.

Conversie optimalisatie, een onderwerp wat door veel bedrijven een ondergeschoven item is. Want hoeveel kansen laat je liggen als je conversie op een pagina van 2% naar 5% kan gaan met het doorvoeren van een paar simpele technieken. Met onze ervaring en kennis weten wij precies wat wel en niet werkt online. Wij kunnen je helpen om meer verkopen of leads te generen. Onze conversie optimalisatie specialist staat voor je klaar.

Meer dan 95% van de website bezoekers verlaat je website. Die bezoeker ben je dan in principe kwijt. Het conversiepercentage van een website of webshop ligt veelal tussen de 0 en 5%. Als je website of webshop al jaren rond dat percentage converteert, wordt het tijd om eens goed te gaan kijken of dit beter kan. Als conversie optimalisatie specialist, helpen we je met meer verkopen of leads te genereren uit dezelfde hoeveelheid bezoekers!

Onze certificeringen en accreditaties

Linkbuilding uitbesteden

Externe links zijn waardevol. In de ogen van Google is een website, die veel kwalitatieve links binnenkrijgt van externe websites, waardevoller dan een website die dat niet heeft. Maar zo zwart-wit is het ook weer niet. Het lukraak (laten) plaatsen van links naar je website kan zelfs een averechts effect hebben, als je niet weet wat je aan het doen bent. Het is van belang dat je werkt aan een kwalitatief linkprofiel. En een kwalitatief linkprofiel heeft geen baat bij een enorme hoeveelheid aan links. Kwaliteit boven kwantiteit.

Domein autoriteit verhogen

Bij het werken aan een sterk linkprofiel kijken wij altijd naar de soort link (je hebt bijvoorbeeld startpagina links, in-content links of links vanuit social media). En goede mix is hier van belang. Alleen startpagina links plaatsen om zo je linkprofiel te versterken is zelden de strategie die je op lange termijn gaat helpen je doelen te behalen.

Onze TOF-methode

Om hoger te komen in Google hebben wij een eigen methode ontwikkeld. Wij noemen deze methode onze TOF-methode. De T staat hier voor techniek. Een website moet technisch goed in elkaar steken voordat hij perfect geïndexeerd wordt door Google. Het is het fundament om hoger te komen in Google. De O staat voor on-site optimalisatie. Is de content op de website goed en kan deze uitgebreid of verbeterd worden? Denk hierbij aan het plaatsen van de juiste SEO teksten, SEO geoptimaliseerde afbeeldingen en meer. De laatste stap is de off-site optimalisatie, hier spreken we dan over het verhogen van de autoriteit van de website. Linkbuilding dus.

Linkbuilding uitbesteden, wat kost het?

De kosten zijn altijd afhankelijk van de doelstelling, maar ook van de concurrentie. Wil je de nummer één positie bezetten op een zoekwoord zoals “auto kopen”, of “Nike schoenen kopen” dan is daar heel veel concurrentie die hetzelfde willen. Daarom kijken wij altijd eerst welke kansen er liggen en gaan soms eerst voor het “laaghangend fruit”. Waarmee kan je snel scoren en met welke zoekwoorden hebben we een lange termijn strategie nodig. De kosten zijn dus vooral afhankelijk van de strategie en de moeilijkheidsgraad, oftewel de concurrentie in je vakgebied. Vraag daarom gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan zodat we je doelstellingen kunnen bespreken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klanten waar wij voor werken

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Hij is een professional in zijn werk met oog voor detail en aandacht voor de vragen van ons als klant.
Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

ROBIN Online Marketing hebben wij benaderd voor een SEO / zoekmachine optimalisatie voor onze website. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die met je mee denkt.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Via via werd Robin aan ons aanbevolen om de (lokale) rankings van de website van ons familiebedrijf (van mijn ouders) te verbeteren. Na een traject van 6 maanden zijn wij zeer enthousiast over de samenwerking en de resultaten. Het laatste Analytics rapport wat wij ontvingen liet zien dat wij organisch een groei hebben bewerkstelligt van meer dan 500% t.o.v. eenzelfde periode vorig jaar. Bedankt Jeroen en Robin!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Contact

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Vrijblijvend overleggen?

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Neem contact met ons op.