Wij helpen bedrijven met hun online zichtbaarheid!
Tel: +31(0)85 0603550
WhatsApp: +31(0)6 21173752

Digital Workplace

Onze Digital Workplace

Hoe zit dat nou precies? Jullie Digital Workplace? Onze Digital Workplace houdt simpelweg in dat wij volledig in de Cloud werken. Zonder vast personeel maar met een geweldig team van ZZP-ers. Dat maakt ons flexibel en zorgt er voor dat we scherpe tarieven kunnen blijven aanbieden.

Met een klein en flexibel team werken wij vanuit onze Digital Workplace volledig in de Cloud. Waar kun je ons dan vinden? Online! ­čÖé Ok├ę dan: en regelmatig op ons kantoor in Barendrecht, Nederland en in ons kantoor op Bonaire, Caribisch Nederland. Wij werken met een flexibel team met ieder zijn specialisme.

Wij staan dagelijks voor je klaar! Een meeting inplannen? Via Skype spreken we graag met je af. Zo besparen we beiden reistijd. Lekker effectief. Maar ook via WhatsApp, telefonisch of via de mail zijn wij natuurlijk bereikbaar. Wij verzorgen de online marketing voor het MKB, volledig vanuit de Cloud!

Digital Workplace

Wij geloven dat van 9- tot 5 op kantoor zitten ouderwets is. Dat doen wij dan ook niet meer. Tijden veranderen. Wat niet verandert is dat wij dagelijks onze opdrachtgevers helpen met hun online zichtbaarheid. Waar ter wereld wij, of onze opdrachtgevers zich ook maar bevinden. Volledig in de Cloud! De volle 100% geven. Elke dag. Met een glimlach. En koffie. ­čÖé

Ons team

Werk liever met een klein en flexibel online marketing bureau zoals ons! Korte lijnen, snel schakelen en iedereen is op de hoogte van de doelstellingen van onze opdrachtgevers!
Robin
Robin

Online Marketeer

Erik
Erik

SEA Specialist

Tony
Tony

SEO Copywriter

Lory
Lory

Front End Web Developer

Timo
Timo

SEO & Linkbuilding

Kunnen wij je helpen?

Wij zijn een klein full-service online marketing bureau. Korte Lijnen, Expertise en Persoonlijk Contact met een enorme Passie voor Online Marketing. Wij werken vanaf onze Digital Workplace voor opdrachtgevers uit de hele wereld. Neem vandaag nog contact met ons op.
+31(0)85 0603550
+31(0)6 21173752
@Robin_Online_Marketing

Wij beantwoorden 95% van de berichten binnen 3 uur. Altijd snel contact binnen maximaal 24 uur.

WhatsApp Direct contact via WhatsApp