Wij helpen bedrijven met hun online zichtbaarheid!
Tel: +31(0)85 0603550
WhatsApp: +31(0)6 21173752

Klantervaringen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Wij werken dagelijks met veel passie voor onze opdrachtgevers! Hieronder lees je enkele ervaringen van onze klanten.
Door de werkzaamheden van ROBIN Online Marketing heb ik diverse nr. 1 posities behaald in Google. Sinds hun inzet is mijn business enorm gegroeid! Ik beveel RRobin Online Marketing 200% aan!
Joyce van Dam
Joyce van Dam
Hair & Make-up Artist
Trots op de site! Echt heel mooi gedaan. Ontzettend bedankt.
Willem Warbout
Willem Warbout
Eigenaar Colour your days
Ik ben erg tevreden over de samenwerking. O.a. een website laten maken door ROBIN Online Marketing. Daarnaast besteed ik mijn Social Media uit om op Social Media professioneel zichtbaar te zijn. Dit werpt zijn vruchten af!
Poriya
Poriya
Eigenaar Encore Bar & Grill
Bij deze willen we ROBIN Online Marketing graag hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking rond de nieuwe website. We hebben een mooie basis neergezet.
Mike
Mike
Directeur BDG Group
Bedankt voor de goede diensten, we zijn erg blij met de nieuwe website! Ik ben reuze blij met de website zoals die er nu uitziet!
Sandra
Sandra
Eigenaresse Buro van Erkelens
Robin is een super kerel die van aanpakken weet. Mooie scherpe tarieven en een no nonsens mentaliteit "niet lullen maar poetsen" top
Robin
Lucas Motoren Rotterdam
ROBIN Online Marketing is een bureau waar we direct een goed gevoel bij hadden. Vader en zoon zijn vakkundig, betrouwbaar en gaan net even wat verder voor je. Vooraf hebben ze een planning opgesteld en tijdens het proces is altijd over de stand van zaken gecommuniceerd. Dit is een online marketing bureau waar je op kunt bouwen. Echte professionals!!! De Jos en Max Verstappen in hun vakgebied!
Ali
Ali
Mede eigenaar Vluchtvergoed.nl
Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Hij is een professional in zijn werk met oog voor detail en aandacht voor de vragen van ons als klant.
Rob Jansen
Rob Jansen
Managing Director goMICE
ROBIN Online Marketing heeft onze website geleverd. We zijn zeer tevreden met het geleverde werk!!! Je ziet meteen dat het echte professionals zijn. Buiten het werk zijn ze nog eens open, transparant en in voor een grapje. Gedurende het proces hebben zij ons ook goed geadviseerd. Al met al zeer betrouwbaar!! Een echte aanrader.
Omar
Omar
Mede eigenaar Vluchtvergoed.nl
Zeer tevreden met het proces, communicatie en eindresultaat. Mijn complimenten hoe RRobin Online Marketing mijn wensen heeft vertaald naar een eerste ontwerp en de finale oplevering.
Jeroen
Jeroen
Directeur Controllo B.V.
ROBIN Online Marketing voelde precies aan wat onze wensen waren en hebben die omgezet in een mooie gebruiksvriendelijke website voor onze Coöperatie Energiek Brabantse Wal. Nogmaals bedankt!
Adrie Baartmans
Oprichter Energiek Brabantse Wal
ROBIN Online Marketing hebben wij benaderd voor een SEO / zoekmachine optimalisatie voor onze website. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die met je mee denkt.
Jill van Berkel
Jill van Berkel
CEO DR Logistics
ROBIN Online Marketing is voor ons aan de slag gegaan om onze site in een nieuw jasje te steken. Resultaat was een mooie frisse en duidelijke site waar ons logo goed uitkwam. Wij krijgen veel positieve reacties over de vernieuwde site!
Yvonne
Yvonne
Buzinkchorizos.nl
WhatsApp Direct contact via WhatsApp