Linkbuilding uitbesteden, werk aan de autoriteit van je website.

Bij ons altijd: kwaliteit boven kwantiteit!

Robin Buzink
Online Marketeer

Linkbuilding uitbesteden zorgt ervoor dat je beter gevonden wordt in Google.

Linkbuilding is het werken aan het verkrijgen van links op externe sites. Links die op een site van een ander, linken naar je website. Dit zorgt ervoor dat je website meer autoriteit krijgt in de ogen van Google en zodoende gaat stijgen in de organische zoekresultaten van Google. Mits je website zelf goed geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Linkbuilding is daarom ook geen op zichzelf  staande dienst, maar gaat altijd hand in hand met een SEO-optimalisatie traject.

Is je website al volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines en is de technische werking van je website helemaal in orde? Dan zorgt linkbuilding voor die extra autoriteit die nodig is om hoger te komen dan je concurrenten in Google. Via ons partnernetwerk kunnen wij altijd de juiste links leveren. Want wij gaan alleen voor kwalitatieve links, die echte waarde leveren. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan snel contact met ons op en plan een gratis adviesgesprek in.

Onze certificeringen en accreditaties

Linkbuilding uitbesteden

Externe links zijn waardevol. In de ogen van Google is een website, die veel kwalitatieve links binnenkrijgt van externe websites, waardevoller dan een website die dat niet heeft. Maar zo zwart-wit is het ook weer niet. Het lukraak (laten) plaatsen van links naar je website kan zelfs een averechts effect hebben, als je niet weet wat je aan het doen bent. Het is van belang dat je werkt aan een kwalitatief linkprofiel. En een kwalitatief linkprofiel heeft geen baat bij een enorme hoeveelheid aan links. Kwaliteit boven kwantiteit.

Domein autoriteit verhogen

Bij het werken aan een sterk linkprofiel kijken wij altijd naar de soort link (je hebt bijvoorbeeld startpagina links, in-content links of links vanuit social media). En goede mix is hier van belang. Alleen startpagina links plaatsen om zo je linkprofiel te versterken is zelden de strategie die je op lange termijn gaat helpen je doelen te behalen.

Onze TOF-methode

Om hoger te komen in Google hebben wij een eigen methode ontwikkeld. Wij noemen deze methode onze TOF-methode. De T staat hier voor techniek. Een website moet technisch goed in elkaar steken voordat hij perfect geïndexeerd wordt door Google. Het is het fundament om hoger te komen in Google. De O staat voor on-site optimalisatie. Is de content op de website goed en kan deze uitgebreid of verbeterd worden? Denk hierbij aan het plaatsen van de juiste SEO teksten, SEO geoptimaliseerde afbeeldingen en meer. De laatste stap is de off-site optimalisatie, hier spreken we dan over het verhogen van de autoriteit van de website. Linkbuilding dus.

Linkbuilding uitbesteden, wat kost het?

De kosten zijn altijd afhankelijk van de doelstelling, maar ook van de concurrentie. Wil je de nummer één positie bezetten op een zoekwoord zoals “auto kopen”, of “Nike schoenen kopen” dan is daar heel veel concurrentie die hetzelfde willen. Daarom kijken wij altijd eerst welke kansen er liggen en gaan soms eerst voor het “laaghangend fruit”. Waarmee kan je snel scoren en met welke zoekwoorden hebben we een lange termijn strategie nodig. De kosten zijn dus vooral afhankelijk van de strategie en de moeilijkheidsgraad, oftewel de concurrentie in je vakgebied. Vraag daarom gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan zodat we je doelstellingen kunnen bespreken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klanten waar wij voor werken

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Hij is een professional in zijn werk met oog voor detail en aandacht voor de vragen van ons als klant.
Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

ROBIN Online Marketing hebben wij benaderd voor een SEO / zoekmachine optimalisatie voor onze website. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die met je mee denkt.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Via via werd Robin aan ons aanbevolen om de (lokale) rankings van de website van ons familiebedrijf (van mijn ouders) te verbeteren. Na een traject van 6 maanden zijn wij zeer enthousiast over de samenwerking en de resultaten. Het laatste Analytics rapport wat wij ontvingen liet zien dat wij organisch een groei hebben bewerkstelligt van meer dan 500% t.o.v. eenzelfde periode vorig jaar. Bedankt Jeroen en Robin!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Contact

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Vrijblijvend overleggen?

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Neem contact met ons op.