Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij geloven in de kracht van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). We begrijpen dat bedrijven niet alleen winst moeten nastreven, maar ook een positieve impact moeten hebben op de samenleving en het milieu. MVO is een integraal onderdeel van onze strategie, waarbij we streven naar duurzaamheid, ethisch handelen en sociale betrokkenheid.

De 3 pijlers van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hieronder lees je onze pijlers hoe wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij onderzoeken tevens de mogelijkheden om ons aan te sluiten bij MVO Nederland, waarbij wij ondersteuning zoeken om processen telkens verder te implementeren. 

People

Planet

Profit

Zij gingen je voor:

Robin Buzink
Eigenaar & Online Strateeg
Robin Sonsma
Online Marketeer
Bastiaan Stedehouder
Online Marketeer
Chiel Oude Breuil
Grafisch & Webdesign
Lory Rave
Grafisch & Webdesign
Marco Kroon
Hosting Partner

Het team

Wij zijn een betrokken team van online marketing specialisten. Vanuit ons kantoor in Barendrecht (of soms vanuit huis) werken we aan doelstellingen van onze opdrachtgevers. We zijn gepassioneerde marketeers die het elke dag een beetje beter (willen) doen. Meedenken, betrokkenheid én een vleugje humor op zijn tijd. Wij zijn dol op ons werk en dat merk je als je met ons samenwerkt. 

Onze certificeringen

Online marketing is continu in beweging. Door middel van onze partnerships en accreditaties zijn we constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digital en online. 

LeadinfoPartner-Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht
Adcalls-Partner-Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht
Google-Partner-Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht

Contact

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Contact opnemen?

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Kennismaken? Leuk, wij zijn benieuwd naar je doelstellingen!