Online advertenties om vacatures te vervullen.

Online kandidaten vinden met behulp van onze expertise!

Robin Buzink
Online Marketeer

Het vinden van geschikte kandidaten is in deze krappe arbeidsmarkt een uitdaging!

Klinkt onderstaande herkenbaar?

Is je bedrijf gevestigd in Rotterdam? Dan kies je het liefst voor een websitebouwer in de buurt. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, net onder Rotterdam. Want een website laten maken doe je niet elke paar maanden of elk jaar. Een mooie website die goed converteert is de basis om nieuwe klanten te bereiken. En die website moet gewoon in één keer goed zijn. Daar kunnen we je bij helpen!

Wij bouwen geen standaard websites, maar websites op maat. Afgestemd op de doelstellingen die je hebt. Op de business die je hebt en op de doelgroep die je wilt bereiken. Wij weten precies wat wel en niet werkt online en zorgen daarom voor een website die er niet alleen goed en professioneel uitziet, maar er ook voor zorgt dat de bezoeker doet wat jij wilt dat hij doet: een bestelling plaatsen of contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

Onze certificeringen en accreditaties

Website laten maken Rotterdam

Wij maken websites op maat, afgestemd op de behoefte van de bezoeker en de uitstraling die je als bedrijf wilt laten zien. Wij werken voor bedrijven in Rotterdam, maar zeker ook voor bedrijven uit hele land. Online ben je immers snel verbonden en online video meetings zijn niet meer uit deze tijd weg te denken. Even snel via Teams of Zoom overleggen en het is net of je even snel bij elkaar om de vergadertafel zit. Wij werken snel, met korte lijnen en zorgen altijd snel voor een reactie. Wel zo fijn om op die manier samen te werken.

Hoe gaat zo’n traject in zijn werk?

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een website beginnen we altijd met een (online) intake gesprek. Hier kijken we naar je plannen, ideeën en wensen zodat we hierna een plan van aanpak kunnen uitwerken en kunnen voorstellen. Na een akkoord op de samenwerking kunnen we een vervolggesprek plannen om de details door te nemen.

Onze grafisch designer gaat hierna aan de slag met de uitwerking van de uitstraling zodat je, nog voordat de website technisch gerealiseerd wordt, kunt zien wat we gaan bouwen. We verwerken eventuele feedback waarna de website technisch gerealiseerd wordt.

Ondertussen werken we ook aan het uitwerken van een URL-structuur, zodat je website straks ook geoptimaliseerd is om gevonden te worden in Google. De SEO teksten laten schrijven door ons? Dan is onze copywriter ondertussen ook aan de slag met de teksten, zodat deze op de website kunnen worden geplaatst. Uiteindelijk werken we dan toe naar de oplevering van de website. De doorlooptijd is gemiddeld zo’n 4 tot 8 weken, afhankelijk van de grootte van de website.

Geoptimaliseerd voor Google

Een mooie website is leuk, maar als een website niet gevonden wordt online dan heb je er niet zo veel aan. Wij bezitten de expertise om je website ook goed vindbaar te maken in Google en zorgen er bij de bouw altijd voor dat je website perfect voorbereid is om goed gevonden te worden. Wil je snel hoger gevonden worden in Google? Wij kunnen je ook helpen om dit te realiseren. Als SEO Bureau hebben we meer dan 200 nr. 1 posities behaald!

Websites in WordPress

Een website laten maken in WordPress? Een goede keuze! Wij kiezen voor WordPress als CMS, ’s werelds meest gebruikte Content Management Systeem. Eenvoudig te beheren, ook als je later blogs wilt toevoegen, teksten wilt aanpassen of afbeeldingen wilt wijzigen. Het kan allemaal eenvoudig en snel in WordPress. Enkele door ons gebouwde websites zijn:

Rotterdamse mentaliteit

Wij houden van aanpakken kiezen liever voor geen woorden maar daden. Bij ons geen vage offertes of kleine lettertjes, maar duidelijke afspraken. Wij zijn een klein en flexibel online marketing bureau en binnen ons team kennen wij onze opdrachtgevers echt en zijn we op de hoogte van de details van elk project. Een mooie, professionele en effectieve website afleveren is ons doel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klanten waar wij voor werken

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Hij is een professional in zijn werk met oog voor detail en aandacht voor de vragen van ons als klant.
Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

ROBIN Online Marketing hebben wij benaderd voor een SEO / zoekmachine optimalisatie voor onze website. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die met je mee denkt.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Via via werd Robin aan ons aanbevolen om de (lokale) rankings van de website van ons familiebedrijf (van mijn ouders) te verbeteren. Na een traject van 6 maanden zijn wij zeer enthousiast over de samenwerking en de resultaten. Het laatste Analytics rapport wat wij ontvingen liet zien dat wij organisch een groei hebben bewerkstelligt van meer dan 500% t.o.v. eenzelfde periode vorig jaar. Bedankt Jeroen en Robin!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Contact

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Vrijblijvend overleggen?

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Neem contact met ons op.