Wij helpen bedrijven met hun online zichtbaarheid!
Tel: +31(0)85 0603550
WhatsApp: +31(0)6 21173752

Over ons

Persoonlijk & Creatief Online Marketing Bureau

Wij maken je nieuwe website, maken die website vindbaar door het inzetten van zoekmachine optimalisatie (SEO) en het opzetten van Google AdWords campagnes (SEA). Geen tijd voor Social Media? Wij beheren je social media kanalen op Facebook, Instagram en LinkedIn. We maken content en zetten effectieve Social Media advertenties op. En dit alles uiteraard met jouw doelstellingen voorop gesteld!

Met een klein en flexibel team werken wij vanuit onze Digital Workplace volledig in de Cloud. Waar kun je ons dan vinden? Online! šŸ™‚ OkĆ© dan: en regelmatig op ons kantoor in Barendrecht, Nederland en in ons kantoor op Bonaire, Caribisch Nederland. Wij werken met een flexibel team met ieder zijn specialisme.

Of je nu hulp zoekt bij het optimaliseren van je bestaande website, je naamsbekendheid wilt vergroten door social media effectief in te zettenĀ of een Adwords Campagne wilt starten; wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden voor je bedrijf. Wij verzorgen de online marketing voor het MKB!

Onze missie

Bedrijven helpen met hun online zichtbaarheid. De volle 100% geven. Elke dag. Met een glimlach. En koffie. šŸ™‚

Ons team

Werk liever met een klein en flexibel online marketing bureau zoals ons! Korte lijnen, snel schakelen en iedereen is op de hoogte van de doelstellingen van onze opdrachtgevers! 9- tot 5 kennen wij niet. En ook geen vaste werkplek. Wij werken vanuit onze Digital Workplace, volledig in de Cloud! Overleggen doen we graag telefonisch, via Skype, WhatsApp of via de mail. Snel en effectief zodat er meer tijd over blijft voor het behalen van jouw doelstellingen.
Robin
Robin

Eigenaar & Online Marketeer

Richard
Richard

Back-end Development (freelance)

Erik
Erik

SEA Specialist (freelance)

Tony
Tony

SEO Copywriter (freelance)

Lory
Lory

Front End Web Developer (freelance)

Kunnen wij je helpen?

Wij zijn een klein full-service online marketing bureau. Korte Lijnen, Expertise en Persoonlijk Contact met een enorme Passie voor Online Marketing. Wij werken vanaf onze Digital Workplace voor opdrachtgevers uit de hele wereld. Neem vandaag nog contact met ons op.
+31(0)85 0603550
+31(0)6 21173752
@Robin_Online_Marketing

Wij beantwoorden 95% van de berichten binnen 3 uur. Altijd snel contact binnen maximaal 24 uur.

WhatsApp chat Direct contact via WhatsApp