Persoonlijk & Creatief Online Marketing Bureau

Wij maken je nieuwe website, maken die website vindbaar door het inzetten van zoekmachine optimalisatie (SEO) en het opzetten van Google AdWords campagnes (SEA). Geen tijd voor Social Media? Wij beheren je social media kanalen op Facebook, Instagram en LinkedIn. We maken content en zetten effectieve Social Media advertenties op. En dit alles uiteraard met jouw doelstellingen voorop gesteld!

Met een klein en flexibel team werken wij vanuit onze Digital Workplace en ook zijn we regelmatig aan het werk op onze kantoren in Barendrecht, Nederland en Caribisch Nederland. Wij werken met een flexibel team met ieder zijn specialisme. Wanneer gaan wij voor jou aan de slag?

Of je nu hulp zoekt bij het optimaliseren van je bestaande website, je naamsbekendheid wilt vergroten door social media effectief in te zettenĀ of een Adwords Campagne wilt starten; wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden voor je bedrijf. Wij verzorgen de online marketing voor het MKB!

Onze missie

Bedrijven helpen met hun online zichtbaarheid. De volle 100% geven. Elke dag. Met een glimlach. En koffie. šŸ™‚

Ons team

Werk liever met een klein en flexibel online marketing bureau zoals ons! Korte lijnen, snel schakelen en iedereen is op de hoogte van de doelstellingen van onze opdrachtgevers! Robin werkt met twee vaste medewerkers en daarnaast een breed netwerk van ZZP-ers die ingezet worden op de diverse projecten. 9- tot 5 kennen wij niet. En ook geen vaste werkplek. Wij werken vanaf 2018 volledig in een Digital Workplace. Overleggen doen we telefonisch, via Skype, WhatsApp of via de mail. Snel en effectief zodat er meer tijd over blijft voor het behalen van jouw doelstellingen!

Robin
Robin

Online Marketeer

Andrea
Andrea

Online Marketeer

Richard
Richard

Back-end Development

Lory
Lory

Front End Web Developer

Tony
Tony

SEO Copywriter

Erik
Erik

SEA Specialist

Timo
Timo

SEO Specialist & Linkbuilding

Menno
Menno

SEO Specialist