Over ons

Ambitieuze B2B en e-commerce bedrijven laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn een team gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen.

 

Je bedrijf laten groeien met online marketing?

Als je op zoek bent naar een online partner met een bewezen trackrecord, dan zit je bij ons goed! Jouw groei is onze missie en dat merk je in alles wat we doen. Wij zijn een klein en hecht team van specialisten, die het elke dag een beetje beter willen doen. En om dat te doen streven we elke dag naar verbetering. We leren dagelijks bij en zijn aangesloten bij ’s The Academy van Cat Howell, ’s werelds grootste netwerk van online marketing specialisten. Als Google Partner weten we precies wat er speelt en door midden in de online marketing branche te werken leren we continu bij.

Daardoor zijn we in staat om op elk moment op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt en worden we ook getraind door de beste marketeers ter wereld. En dat zie je terug in de resultaten die wij behalen voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor leads voor B2B bedrijven en creëren meer omzet voor e-commerce organisaties. Dus waar wacht je nog op, neem vandaag nog contact met ons op!

Robin Buzink
Eigenaar & Online Strateeg
Robin Sonsma
Online Marketeer
Jeroen Gude
Ads & Data Specialist
Chiel Oude Breuil
Grafisch & Webdesign
Marco Kroon
Hosting Partner

Onze specialisten

Wij werken met een klein, betrokken team van specialisten. We zijn een team gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Denk je een aanvulling te zijn op ons team? Wij zijn regelmatig op zoek naar talent. Stuur gerust een berichtje, dan drinken we snel een digitaal bakje koffie of thee!

Onze certificeringen

Online marketing is continu in beweging. Door middel van onze partnerships en accreditaties zijn we constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling op het gebied van digital en online. 

LeadinfoPartner-Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht
Adcalls-Partner-Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht
Google-Partner-Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht
Google-Partner-Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht

Contact

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Contact opnemen?

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Binnen 24 uur een reactie!