SEO bureau, voor hogere posities in Google

Wij zorgen dat je op #1 in Google komt te staan!

Robin Buzink
Online Marketeer

Over ons:

5/5

“Veel ervaring en kennis in huis. Aanrader!”

Robin en zijn collega’s hebben veel ervaring met online marketing. Hij is doelgericht en verrast met zijn snelheid van werken. Hij beschikt over een goed netwerk van specialisten die hij waar nodig kan inzetten. De 1-op-1 werkwijze werkt fijn en prettig. Alsof je met een collega aan het werk bent. Ze staan altijd voor je klaar. Aanrader!

Andre Hendriksen

Financieringsgilde

Niet goed vindbaar in Google? Met onze TOF-methode behalen we gegarandeerd resultaat!

Voor hogere posities in Google is een complete aanpak nodig. Alleen een paar keer een blog schrijven, gaat je niet helpen om gevonden te worden op die zoekwoorden die voor je bedrijf belangrijk zijn. Het probleem is vaak: waar moet je beginnen om goed gevonden te worden in Google? Hoe pak ik dat aan en hoe kies ik een juiste partij die dit voor mij uit handen kan nemen?

Als SEO Bureau uit Rotterdam hebben wij meer dan 200 nr. 1 posities in Google weten te behalen voor onze opdrachtgevers door middel van onze TOF-methode. Deze door ons ontwikkelde aanpak biedt een complete aanpak en zorgt er op termijn voor dat je business groeit. Want meer klikken naar je website, betekent meer verkopen of offerte aanvragen.

Certificeringen en accreditaties

Zij gingen je voor:

Gevonden worden in Google

Bijna alle online zoekopdrachten beginnen in Google. Als je product of dienst daar niet vindbaar is, komt degene die op zoek is uit bij één van je concurrenten. En dat is een gemiste kans. Speciaal daarvoor hebben wij een eigen methode ontwikkeld die er voor zorgt dat we voor onze klanten al meer dan 200 nummer 1 posities in Google hebben behaald. Wij noemen het onze TOF-methode. Want gevonden worden in Google is niet een kwestie van een simpel trucje of een paar dingen wijzigen op je website. Of je website of landingspagina volstoppen met de keywords waar je op gevonden wordt. Voor echte resultaten is een gedegen strategische aanpak noodzakelijk.

SEO Bureau Rotterdam, onze TOF-methode

Onze TOF-methode beslaat 3 fases, die alle drie even belangrijk zijn om echt resultaat te behalen. De T staat voor een technische analyse van de website. In deze fase wordt de hele website technisch geanalyseerd en bekijken we of alle pagina’s goed te indexeren zijn door Google. Ook controleren we alle scripts op de website en melden we de website of webshop aan bij Google. Met onze geavanceerde software zien we binnen een paar klikken wat er moet gebeuren. Aan de hand daarvan bepalen we wat de vervolgacties zijn en voeren we deze uit. Hier zie je aan de voorkant vaak helemaal niks van.

On-page SEO

De O uit onze TOF-methode staat voor on-page SEO. Dit is een net zo belangrijke stap en in deze fase kijken we naar de teksten, de URL’s en de andere content op de website zoals afbeeldingen en video’s. Deze fase start altijd met een zoekwoordenonderzoek. Waar zoeken mensen op in Google en hoe doen ze dat. En ook belangrijk: waar wil je op gevonden worden? Een simpel voorbeeld. Als je een webshop hebt met hardloopschoenen, wil je niet gaan optimaliseren op “schoenen”. Heb je een webshop met hardloopschoenen gespecialiseerd voor mensen die marathons lopen, dan wil je waarschijnlijk niet optimaliseren op hardloopschoenen en kan je onderzoeken hoe mensen die marathons lopen zoeken naar hun hardloopschoenen. Vanuit dat onderzoek komen we tot een plan van aanpak en gaan we aan de slag met de URL-structuur en bepalen we welke landingspagina’s eventueel gemaakt moet worden, welke teksten er geschreven of aangepast moeten worden en hoe we dat gaan onderverdelen op de website. Kortom we optimaliseren in deze fase de gehele site voor Google.

Stap 3. Autoriteit van de website vergroten

In deze laatste doorlopende fase gaan we aan de slag om de autoriteit van de website te vergroten. Dit doen we aan de hand van linkbuilding. Dit wordt ook wel off-page SEO genoemd. Linkbuilding is een essentieel proces om de autoriteit van een website te vergroten. In de begindagen van Google was dit zelfs bijna de enige rankingfactor die Google hanteerde. Daar werd natuurlijk snel misbruik van gemaakt. Websites kochten massaal links in op andere (startpagina)sites om zo hoog in Google te komen. Vandaag de dag zijn er honderden factoren die Google hanteert of je een positie hoog in de resultaten verdiend. Links vanaf andere sites zijn nog steeds één van de belangrijke factoren. Maar de ene link is de andere link nog niet. Klakkeloos links plaatsen op andere sites naar je eigen website heeft geen zin meer. De kwaliteit van de links wordt telkens belangrijker. Wij bouwen al meer dan 7 jaar aan de autoriteit van websites en hebben, afhankelijk van de opdrachtgever en de concurrentie, diverse mogelijkheden om de autoriteit van websites te vergroten. Wij hebben niet voor niets al meer dan 200 nummer 1 posities in Google behaald. Daar zijn we trots op!

Het SEO bureau dat gaat voor resultaat!

Wij gaan altijd voor resultaat, want je investering in een SEO bureau moet natuurlijk terugverdiend worden. Wij houden je continu op de hoogte van de voortgang en bij tussentijdse vragen zijn wij vanzelfsprekend goed bereikbaar. Ook ontvang je periodiek rapportages. Dit kan elke maand, maar ook één of twee wekelijks is mogelijk.

De kosten voor een SEO bureau

Wij krijgen regelmatig de vraag: Ik wil een SEO Bureau uit Rotterdam inschakelen, maar ik heb geen idee wat het kost. Om dit te berekenen horen we graag je doelstellingen en vanuit daar maken wij een offerte op maat. Geen één website is hetzelfde en daarom is een aanpak op maat altijd de beste keuze. Zo benutten we alle kansen die er voor je website liggen en kijken we altijd goed wat er mogelijk is en op welke termijn. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Veelgestelde vragen

De TOF-methode is een strategische aanpak die wij hanteren om onze klanten te helpen beter gevonden te worden in Google. Het staat voor Technische analyse, On-page SEO en het vergroten van de Autoriteit van de website. Door middel van een grondige technische analyse zorgen we ervoor dat je website goed geïndexeerd kan worden door Google. Daarnaast optimaliseren we de teksten, URL’s en andere content op je website volgens een gedegen zoekwoordenonderzoek. Tot slot werken we aan het vergroten van de autoriteit van je website door middel van linkbuilding. Met de TOF-methode kunnen we jouw online vindbaarheid aanzienlijk verbeteren en meer potentiële klanten bereiken.

On-page SEO is een essentiële stap in onze TOF-methode. Het omvat het optimaliseren van de inhoud en de structuur van je website, inclusief de teksten, URL’s, afbeeldingen en video’s. Het begint met een grondig zoekwoordenonderzoek, waarbij we kijken naar wat mensen zoeken in Google en hoe ze dat doen. We richten ons op relevante zoekwoorden die aansluiten bij je doelgroep en bedrijfsactiviteiten. Door je website op een strategische manier te optimaliseren en de juiste content te creëren, vergroten we de kans dat je website hoger rankt in de zoekresultaten van Google. On-page SEO is cruciaal om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website te verbeteren.

Het vergroten van de autoriteit van een website is een doorlopend proces dat we uitvoeren in de laatste fase van onze TOF-methode. Dit proces wordt ook wel linkbuilding genoemd en valt onder off-page SEO. Hierbij streven we ernaar om hoogwaardige backlinks naar jouw website te verkrijgen van andere relevante en betrouwbare websites. Google beschouwt deze backlinks als een teken van vertrouwen en autoriteit, wat de positie van je website in de zoekresultaten kan verbeteren. Het is belangrijk om op een natuurlijke en kwalitatieve manier backlinks te verkrijgen, aangezien Google tegenwoordig veel meer factoren hanteert om rankings te bepalen. Door de autoriteit van je website te vergroten, vergroot je ook de kans om hoger te ranken in Google.

Wij hechten veel waarde aan transparantie en goede communicatie met onze klanten. Gedurende het proces houden wij onze klanten continu op de hoogte van de voortgang. Daarnaast zijn we altijd goed bereikbaar voor tussentijdse vragen en eventuele aanpassingen. We streven ernaar om een optimale klantenservice te bieden en staan klaar om eventuele zorgen of vragen te beantwoorden. Naast direct contact ontvangen onze klanten ook periodieke rapportages, die kunnen variëren van maandelijkse tot wekelijkse updates, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de klant. Dit doen wij via onze eigen rapportage tooling waar je op kunt inloggen en altijd de actuele stand van zaken kunt volgen.

De kosten voor een SEO bureau kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van je website, je doelstellingen en de concurrentie in jouw branche. Bij ons SEO bureau uit Rotterdam hanteren we een aanpak op maat, omdat elke website uniek is en een specifieke strategie vereist. Om de kosten nauwkeurig te kunnen berekenen, willen we graag je doelstellingen bespreken en meer inzicht krijgen in je huidige situatie. Op basis daarvan kunnen we een offerte op maat maken, waarin we alle kansen en mogelijkheden voor je website benutten. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we je kunnen voorzien van een gepersonaliseerde offerte en je kunnen helpen om je online doelen te bereiken.

Klantverhalen: van uitdaging naar online succes!

5/5

“Veel ervaring en kennis in huis. Aanrader!”

Robin heeft veel ervaring op marketing, is doelgericht en verrast met zijn snelheid van werken. Hij beschikt over een goed netwerk van specialisten die hij waar nodig kan inzetten. De 1-op-1 werkwijze werkt fijn en prettig. Alsof je met een collega aan het werk bent. Ze staan altijd voor je klaar. Aanrader!

Andre Hendriksen

Financieringsgilde

5/5

“Professionele partij om mee te werken.”

Wij werken al een tijdje samen met Robin Online Marketing. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook onze vernieuwde website is door hen opgezet en vormgegeven. Ook aanverwante activiteiten zoals vormgeving en tekstontwikkeling leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers

Uniglobe Travel

4.5/5

“Online groei zet door, fijne samenwerking!”

Ik wilde de bezetting hoger hebben, ben gaan zitten met Robin en hij heeft uiteindelijk gezorgd dat we daadwerkelijk meer nieuwe klanten kregen en een hogere bezetting. We zijn erg blij met de samenwerking en gaan daarom ook gewoon lekker door. Dus wil je groeien, neem contact op met Robin.

Recensie Patrick voor Robin Online Marketing

Patrick Diepgrond

Caribe Car Rental

5/5

“500% organische groei behaald!”

Voor diverse projecten hebben we Robin Online Marketing ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn heel flexibel betreffende onze wensen. We voelen ons gehoord, het resultaat is er naar. Dik tevreden!

Ardaan Liebau

Mondzorg Brabant

Klaar voor online groei? Laten we praten!

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Online groeien?

Neem contact met ons op!

Altijd binnen 24 uur een reactie!