Social Media Beheer, snel je doelgroep bereiken.

Wij nemen alles voor je uit handen!

Robin Buzink
Online Marketeer

Social media beheer helpt je met een professionele uitstraling op social media.

Op social media zichtbaar zijn kost een hoop tijd, creativiteit en ook kennis. Je weet wellicht dat er kansen liggen op social media, maar het ontbreekt je soms wellicht aan die benodigde tijd, creativiteit en kennis om ook daadwerkelijk professioneel je doelgroep te bereiken op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn. Social media beheer helpt je hiermee!

Wij beheren je social media kanalen en zorgen voor de juiste content op het juiste moment. Zo zorg je er voor dat je online gezien wordt, een professionele online uitstraling hebt en dat nieuwe klanten je sneller kunnen vinden. En dit zonder er zelf naar om te kijken. Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Onze certificeringen en accreditaties

Social media beheer

Social media is de place to be! Kijk maar eens om je heen als je in de rij staat bij een kassa van de supermarkt. Veel mensen hebben hun telefoon in de hand, scrollend door de tijdlijn van bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Mensen besteden gemiddeld meer dan 3 uur per dag op hun telefoon. De verslaving van het bekijken van posts op social media is normaal geworden. Dit biedt kansen voor je bedrijf. Want met de juiste content, ben je dus telkens zichtbaar bij je doelgroep. Precies daar waar ze de meeste tijd doorbrengen!

Gebruik de kracht van platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn

Social media is naast het adverteren in Google en het zorgen dat je goed te vinden bent in Google een absolute must geworden om nieuwe klanten te genereren. Daarnaast zorgen periodieke updates er ook voor dat je doelgroep betrokken blijft bij je bedrijf en dat je ‘on top of mind’ blijft. De professionele uitstraling op je social media kanalen zorgt er ook voor dat je als een nieuwe klant je bedrijf opzoekt, dat de indruk op social media goed verzorgd is. Wel zo belangrijk!

Je eigen social media specialist

Het uitbesteden van je social media zorgt er voor dat je consistent, professioneel en op de juiste momenten zichtbaar bent. Als je samenwerkt met ons ben je altijd verzekert van je eigen social media specialist die exact de strategie uitvoert zoals we die samen bepalen. Met een WhatsApp groep kun je eenvoudig foto’s en video’s doorsturen. Of we gebruiken rechtenvrije foto’s uit onze beeldbank of van je website. Je social media specialist staat altijd voor je klaar per WhatsApp, mail of telefonisch. Wel zo makkelijk.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klanten waar wij voor werken

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Hij is een professional in zijn werk met oog voor detail en aandacht voor de vragen van ons als klant.
Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

ROBIN Online Marketing hebben wij benaderd voor een SEO / zoekmachine optimalisatie voor onze website. We zijn ontzettend tevreden over de voortgang. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die met je mee denkt.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Via via werd Robin aan ons aanbevolen om de (lokale) rankings van de website van ons familiebedrijf (van mijn ouders) te verbeteren. Na een traject van 6 maanden zijn wij zeer enthousiast over de samenwerking en de resultaten. Het laatste Analytics rapport wat wij ontvingen liet zien dat wij organisch een groei hebben bewerkstelligt van meer dan 500% t.o.v. eenzelfde periode vorig jaar. Bedankt Jeroen en Robin!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Contact

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Vrijblijvend overleggen?

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Neem contact met ons op.