Social Media Beheer

Weet jij ook wel dat je zichtbaar moet zijn op social media, maar heb je er weinig tijd voor? Of misschien helemaal geen zin in? Of weet je eigenlijk niet wat je nou telkens moet plaatsen op social media? Wij wel! Laat ons je social media accounts beheren zodat je altijd en overal de dialoog aan kunt gaan met je doelgroep op de plek waar zij online het meeste tijd doorbrengen: op Social Media!

  • Adverteren op Facebook en Instagram zorgt er voor dat je product of dienst direct onder de aandacht komt bij je doelgroep. Wij zetten effectieve Social Media Advertenties op!
  • Zelf geen tijd voor Social Media? Dat horen we vaker en daarom nemen we het volledige beheer van je social media accounts voor onze rekening.
  • Zelf niet handig met het creëren van content? Wij wel! Met ons team van ervaren grafische vormgevers en online marketeers weten we precies welke soort content bij jouw doelgroep aansluit en draaien onze handen niet om voor het maken van professionele en originele content!
Social Media Beheer | RRobin Online Marketing

" Binnen ons team hebben wij geen grafische expertise en ervaring op het gebied van Social Media maar we wisten dat we er wel mee aan de slag moesten gaan. Het team van RRobin Online Marketing doet dit inmiddels meer dan een jaar naar volle tevredenheid voor ons! "

Rob Jansen
Rob Jansen
Directeur goMICE B.V.

" In de horeca is er veel bereik te behalen op Social Media, mits dat effectief en goed wordt ingericht. RRobin Online Marketing zorgt dat dit goed gebeurd en geeft periodiek inzicht in de resultaten. Echt een aanrader! "

Poriya Mostafai
Poriya Mostafai
Horeca-ondernemer

" Lange tijd heb ik zelf mijn Facebook en Instagram pagina proberen te beheren maar ik kwam er gewoon telkens niet aan toe. Ook grafisch was het telkens een uitdaging. Social media beheer van RRobin Online Marketing was voor mij echt een uitkomst! Perfect geregeld en geweldige content wordt er elke week gemaakt, top! "

Jill van Berkel
Jill van Berkel
Directeur DR Logistics

Social Media Beheer

Content maken
Content creëren die aansluit bij de belevingswereld van je doelgroep. Zodat er interactie plaats vindt en mensen niets liever willen dan je volgen via social media. Dat is wat we bij RRobin Online Marketing doen.
Social Media Beheer | RRobin Online Marketing
Advertising inzetten
Al vaak geprobeerd, maar nog nooit 'echt' resultaat behaald op social media? Zonde, want via Social kun je je product of dienst onder een grote en gerichte groep onder de aandacht brengen. Laat ons je Social Media beheren en vergroot je klantenbestand!

Even brainstormen?

Je Social Media Beheer uitbesteden? Weten wat we voor je kunnen beteken en welke resultaten we behalen? Het uitbesteden van je social media is al mogelijk met een investering vanaf €399,- per maand! Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor een samenwerking kunnen bespreken. Bel, WhatsApp of e-mail ons gerust!

+31(0)85 0603550
+31(0)6 21173752

Als je een offerte wilt aanvragen, geef dan zo veel mogelijk details. We kunnen je dan zo goed mogelijk antwoorden.