Stagiair Grafische Vormgeving

Robin Buzink
Je nieuwe collega!

Robin Online Marketing is een klein en jong bedrijf die voor haar klanten advertentie campagnes bedenkt, uitwerkt en optimaliseert.

Onze klanten zijn divers, dit kan gaan om zowel webshops als om bedrijven in de zakelijke reisbranche, tot aan het vervullen van vacatures voor onze klanten door de inzet van Facebook, Instagram en LinkedIn.

In deze meewerkstage krijg je de kans om je verder te ontwikkelen en werk je aan het uitwerken van de creatives die bij een advertentie horen. Je werk zal uiteindelijk te zien zijn in een campagne die we voor onze klanten draaien.

Wil jij een bijdrage leveren aan ons succes en deel uitmaken van een klein ambitieus team? Stuur dan je motivatie en C.V. naar Robin Buzink: robin@robinonlinemarketing.nl.

Solliciteer nu!

Je krijgt binnen uiterlijk 14 dagen een reactie van ons. 

Klanten waar wij voor werken

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Door een overname waren wij dringend op zoek naar de invulling van tien vacatures. De online campagnes zorgen dat wij veel meer sollicitaties binnen krijgen t.o.v. de periode ervoor.

Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

Wij hebben Robin Online Marketing ingeschakeld om twee vacatures op te vullen. De campagnes werden na onze briefing van A tot Z opgezet. Ze denken met je mee en behalen ook het gewenste resultaat. Ze beloven geen gouden bergen, geven een realistisch beeld en dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Op Social Media kreeg ik een advertentie te zien met het aanbod om campagnes op te zetten om zo onze vacatures onder de aandacht te brengen. Na snel contact het vertrouwen gekregen in deze partij en akkoord gegeven op de samenwerking. Ik word goed op de hoogte gehouden en na twee maanden had ik genoeg sollicitanten binnen. Zij voeren nu ook andere online marketing activiteiten uit voor ons bedrijf!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Onze certificeringen en accreditaties