Vacature Accountmanager Online Marketing

Robin Buzink
Je nieuwe collega!

Ben jij gek op sales en weet je op een gezonde, positieve en leuke manier nieuwe klanten te overtuigen?

Zie en ontdek je kansen snel en heb je affiniteit met online marketing? Dan zoeken wij jou!

Als account manager bij Robin Online Marketing ben je hét gezicht van Robin Online Marketing. Je bent het eerste gezicht die een potentieel nieuwe klant te zien krijgt en je weet snel de perfecte maatwerk oplossing te vinden en overeen te komen met de klant. Jij weet als geen ander hoe je potentiële leads weet te overtuigen van onze expertises, kwaliteit en klantgerichtheid.

Wat ga je doen?

Tot nu toe nog steeds enthousiast? Leuk dat je geïnteresseerd bent! Hierbij de punten die wij in een kandidaat zoeken:

Wil jij een bijdrage leveren aan ons succes en deel uitmaken van een klein ambitieus team? Stuur dan je motivatie en C.V. naar Robin Buzink: robin@robinonlinemarketing.nl.

Solliciteer nu!

Je krijgt binnen uiterlijk 14 dagen een reactie van ons. 

Klanten waar wij voor werken

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Door een overname waren wij dringend op zoek naar de invulling van tien vacatures. De online campagnes zorgen dat wij veel meer sollicitaties binnen krijgen t.o.v. de periode ervoor.

Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

Wij hebben Robin Online Marketing ingeschakeld om twee vacatures op te vullen. De campagnes werden na onze briefing van A tot Z opgezet. Ze denken met je mee en behalen ook het gewenste resultaat. Ze beloven geen gouden bergen, geven een realistisch beeld en dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Op Social Media kreeg ik een advertentie te zien met het aanbod om campagnes op te zetten om zo onze vacatures onder de aandacht te brengen. Na snel contact het vertrouwen gekregen in deze partij en akkoord gegeven op de samenwerking. Ik word goed op de hoogte gehouden en na twee maanden had ik genoeg sollicitanten binnen. Zij voeren nu ook andere online marketing activiteiten uit voor ons bedrijf!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Onze certificeringen en accreditaties