Vacature Junior Online Marketeer

Robin Buzink
Je nieuwe collega!
Ben je dol op online marketing en het effect wat je hiermee kunt bereiken? Wil je werken voor diverse opdrachtgevers, zowel kleinere als grote bedrijven, wil je doorleren via ons e-learning platform en heb je ervaring op het gebied van Online Advertising? Lees dan snel verder!
Bij ons werk je voor diverse opdrachtgevers waar wij (delen van) de online marketing voor verzorgen en/of de websites voor beheren. Je bent het aanspreekpunt van klanten bij diverse online werkzaamheden. Denk hierbij aan:

 • SEO (helpen bij het uitwerken van strategieën, creëren van landingspagina’s, contact met de copywriter voor nieuwe en/of bestaande teksten, zelf SEO teksten schrijven en het verder optimaliseren van websites)
 • SEA (het controleren, bewaken en verbeteren van bestaande Google Ads accounts, ook zet je nieuwe campagnes in Google Ads op, inclusief Display, Shopping en retargeting campagnes)
 • Social media accounts beheren (denk aan het bedenken van relevante content)
 • Social media advertising effectief inzetten, inclusief het bedenken en uitvoeren van strategieën)
 • Het schrijven van teksten

De werkzaamheden zijn divers, zodat je je geen dag hoeft te vervelen! Wij zoeken iemand die ondernemend, creatief, energiek, enthousiast en positief is. Je vindt het leuk om met veel verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de groei van ons bedrijf. Je hebt (aantoonbare) kennis van:

 • Google Analytics
 • Google Ads
 • SEO
 • Photoshop
 • WordPress
 • Social Media (advertising)

Daarbij bieden we jou het volgende aan:

Wil jij een bijdrage leveren aan ons succes en deel uitmaken van een klein ambitieus team? Stuur dan je motivatie en C.V. naar Robin Buzink: robin@robinonlinemarketing.nl.

Solliciteer nu!

Je krijgt binnen uiterlijk 14 dagen een reactie van ons. 

Klanten waar wij voor werken

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Door een overname waren wij dringend op zoek naar de invulling van tien vacatures. De online campagnes zorgen dat wij veel meer sollicitaties binnen krijgen t.o.v. de periode ervoor.

Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

Wij hebben Robin Online Marketing ingeschakeld om twee vacatures op te vullen. De campagnes werden na onze briefing van A tot Z opgezet. Ze denken met je mee en behalen ook het gewenste resultaat. Ze beloven geen gouden bergen, geven een realistisch beeld en dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Op Social Media kreeg ik een advertentie te zien met het aanbod om campagnes op te zetten om zo onze vacatures onder de aandacht te brengen. Na snel contact het vertrouwen gekregen in deze partij en akkoord gegeven op de samenwerking. Ik word goed op de hoogte gehouden en na twee maanden had ik genoeg sollicitanten binnen. Zij voeren nu ook andere online marketing activiteiten uit voor ons bedrijf!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Onze certificeringen en accreditaties