Vacature Online Marketeer

Robin Buzink
Je nieuwe collega!
Ben je dol op online marketing en het effect wat je hiermee kunt bereiken? Wil je werken voor diverse opdrachtgevers, zowel kleinere als grote bedrijven en heb je ervaring op het gebied van Online Advertising? Lees dan snel verder!

Bij ons werk je voor diverse opdrachtgevers waar wij (delen van) de online marketing voor verzorgen. Ook denken we mee over de juiste (online marketing) strategie. Je bent in deze rol het aanspreekpunt van klanten bij diverse online werkzaamheden en voert dit ook uit. Denk hierbij aan:

  • Het bedenken, uitwerken en opzetten van strategische online marketing campagnes 
  • Google Ads / SEA (het controleren, bewaken en verbeteren van bestaande Google Ads accounts, ook zet je nieuwe campagnes in Google Ads op, inclusief Display, Shopping en retargeting campagnes)
  • Social media advertising (vanuit een funnel de doelen behalen die samen met de opdrachtgever zijn besproken)
  • Tekstueel (copy schrijven bij creatives, al dan niet met hulp van ChatGPT)
  • Strategische advies gesprekken (het gevraagd en ongevraagd adviseren en updaten richting opdrachtgevers)

 

De werkzaamheden en opdrachtgevers zijn divers. Zo ook je werkdagen. Geen vastomlijnde kaders in deze rol maar veel ruimte voor eigen input en initiatief.

Wij zoeken iemand die ondernemend, creatief, energiek, enthousiast en positief is. En een HBO werk- en denkniveau heeft. Je vindt het leuk om met veel verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de groei van ons bedrijf.

Je hebt (aantoonbare) kennis van, of grote interesse in:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Social Ads (voornamelijk Meta, TikTok, Snapchat & Pinterest)
  • WordPress & Shopify

 

Daarbij bieden we jou het volgende aan:

Klinkt dit voor jou als een win-win situatie? Stuur dan vandaag nog je motivatie en C.V. naar Robin Buzink: robin@robinonlinemarketing.nl.

Solliciteer nu!

Je krijgt altijd snel een reactie van ons. 

Klanten waar wij voor werken

Wat anderen over ons zeggen:

5/5

“Veel ervaring en kennis in huis. Aanrader!”

Robin heeft veel ervaring op marketing, is doelgericht en verrast met zijn snelheid van werken. Hij beschikt over een goed netwerk van specialisten die hij waar nodig kan inzetten. De 1-op-1 werkwijze werkt fijn en prettig. Alsof je met een collega aan het werk bent. Ze staan altijd voor je klaar. Aanrader!

Andre Hendriksen

Financieringsgilde

5/5

“Professionele partij om mee te werken.”

Wij werken al een tijdje samen met Robin Online Marketing. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook onze vernieuwde website is door hen opgezet en vormgegeven. Ook aanverwante activiteiten zoals vormgeving en tekstontwikkeling leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers

Uniglobe Travel

4.5/5

“Online groei zet door, fijne samenwerking!”

Ik wilde de bezetting hoger hebben, ben gaan zitten met Robin en hij heeft uiteindelijk gezorgd dat we daadwerkelijk meer nieuwe klanten kregen en een hogere bezetting. We zijn erg blij met de samenwerking en gaan daarom ook gewoon lekker door. Dus wil je groeien, neem contact op met Robin.

Recensie Patrick voor Robin Online Marketing

Patrick Diepgrond

Caribe Car Rental

5/5

“500% organische groei behaald!”

Voor diverse projecten hebben we Robin Online Marketing ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn heel flexibel betreffende onze wensen. We voelen ons gehoord, het resultaat is er naar. Dik tevreden!

Ardaan Liebau

Mondzorg Brabant

Onze certificeringen en accreditaties