Nieuw personeel werven door middel van Social Media campagnes.

Robin Buzink
Online Marketeer

Moeite om vacatures in te vullen? Zet Social Ads in om je vacature(s) onder de aandacht te brengen!

Nieuw personeel werven hoeft geen ingewikkelde en kostbare zaak te zijn. Wij hebben de afgelopen jaren tientallen vacature campagnes opgezet voor opdrachtgevers. Wij bereiken je doelgroep op Facebook, Instagram en LinkedIn tegen een vooraf besproken advertentiebudget. Boek een GRATIS sparringsessie met onze online marketeer en ontdek de mogelijkheden!

Boek een gratis sparringssessie!

In 20 minuten ontdek je de mogelijkheden!

Klanten waar wij voor werken

Wat onze klanten zeggen

5/5

" Bijgedragen aan onze groei! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Door een overname waren wij dringend op zoek naar de invulling van tien vacatures. De online campagnes zorgen dat wij veel meer sollicitaties binnen krijgen t.o.v. de periode ervoor.

Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

Wij hebben Robin Online Marketing ingeschakeld om twee vacatures op te vullen. De campagnes werden na onze briefing van A tot Z opgezet. Ze denken met je mee en behalen ook het gewenste resultaat. Ze beloven geen gouden bergen, geven een realistisch beeld en dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ 500% organische groei behaald! ”

Op Social Media kreeg ik een advertentie te zien met het aanbod om campagnes op te zetten om zo onze vacatures onder de aandacht te brengen. Na snel contact het vertrouwen gekregen in deze partij en akkoord gegeven op de samenwerking. Ik word goed op de hoogte gehouden en na twee maanden had ik genoeg sollicitanten binnen. Zij voeren nu ook andere online marketing activiteiten uit voor ons bedrijf!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Onze certificeringen en accreditaties

Contact

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

Vrijblijvend overleggen?

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Neem contact met ons op.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen