Vacatures vervullen?
Online campagnes!

Robin Buzink
Online Recruitment Marketeer

Moeite om vacatures in te vullen? Zet Social & Google Ads in om je vacatures onder de aandacht te brengen!

Nieuw personeel werven hoeft geen ingewikkelde en kostbare zaak te zijn. Wij hebben de afgelopen jaren meer dan honderd vacature campagnes opgezet voor opdrachtgevers. Wij bereiken je doelgroep op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google tegen een vooraf besproken advertentiebudget.  

Is onderstaande herkenbaar? frustrerend? op te lossen?

Is onderstaande herkenbaar? frustrerend? op te lossen?

In de krappe arbeidsmarkt snappen wij als geen ander dat het een uitdaging kan zijn gekwalificeerd personeel te vinden. Waar je voorheen sites als Indeed en andere vacaturebanken gebruikte, merk je nu op dat de gewenste kandidaat niet meer reageert op een vacature. Of er komen ongekwalificeerde sollicitaties binnen. Daarom verschuiven veel bedrijven naar werving en selectie via online advertenties op social media en Google. Wij kunnen je daarbij helpen!

" Onze EAGLE® aanpak helpt bedrijven met het invullen van hun vacatures, dat is waar we bewezen goed in zijn. Met ons team van ervaren recruitment marketeers zorgen we voor kwalitatieve sollicitaties door de inzet van Social en Google Ads. We staan graag voor je klaar! "

Boek een GRATIS kennismakingsgesprek!

In 20 minuten ontdek je de mogelijkheden én onze EAGLE® methode!

Een greep uit onze campagnes.

Onze certificeringen en accreditaties

Het vinden van geschikte kandidaten is in deze krappe arbeidsmarkt een uitdaging!

Het vinden van personeel is een dure en arbeidsintensieve bezigheid. De (advertentie) kosten kunnen hoog oplopen door het gebruik van dure wervingsbureaus of websites waarbij je veel geld kwijt bent voor een plaatsing. Ze beloven een stroom aan sollicitanten, maar in werkelijkheid komt er maar mondjesmaat een sollicitant binnen. Je bent op zoek naar een goedkoper en slimmer alternatief! Wij besparen in kosten en weten een grote doelgroep te bereiken. Met onze EAGLE® aanpak hebben wij een methode ontwikkeld waarbij we snel de juiste mensen weten te bereiken.

Zit je klaar om nieuw personeel te vinden? Wij zitten klaar om je te helpen! 

Wat onze klanten zeggen

5/5

" 6 nieuwe medewerkers binnen no-time! "

Robin heeft onze ogen geopend in de wereld van Online Marketing en in korte tijd veel goede resultaten bereikt en een bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie. Door een overname waren wij dringend op zoek naar de invulling van tien vacatures. De online campagnes zorgen dat wij veel meer sollicitaties binnen krijgen t.o.v. de periode ervoor.

Ervaring Rob SEO Bureau Rotterdam

Rob Jansen

Managing Director UNIGLOBE & goMICE

5/5

“ Betrouwbare partij om mee te werken! ”

Wij hebben Robin Online Marketing ingeschakeld om twee vacatures op te vullen. De campagnes werden na onze briefing van A tot Z opgezet. Ze denken met je mee en behalen ook het gewenste resultaat. Ze beloven geen gouden bergen, geven een realistisch beeld en dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Jill van Berkel

CEO DR Logistics

4.5/5

“ Twee vacatures waren binnen 1,5 maand vervuld! ”

Op Social Media kreeg ik een advertentie te zien met het aanbod om campagnes op te zetten om zo onze vacatures onder de aandacht te brengen. Na snel contact het vertrouwen gekregen in deze partij en akkoord gegeven op de samenwerking. Ik word goed op de hoogte gehouden en na twee maanden had ik genoeg sollicitanten binnen. Zij voeren nu ook andere online marketing activiteiten uit voor ons bedrijf!

Ferry van Tilburg

Multishops B.V.

Klanten waar wij voor werken

Ook online recruitment advertenties laten opzetten door ons?

Robin-Online-Marketing-Bureau-Barendrecht-Contact

GRATIS
kennismakingsgesprek

Altijd binnen 24 uur een reactie!

Ontdek onze EAGLE® methode!